Nova linija keramičnih ploščic SILVERLAKE (Mirage)

Imitacija kremen kamna v porcelan gres plošči.

Za to kolekcijo so značilni natančni detajli, elegantni odtenki in mehke žile, ki se zaradi nevtralnih zemeljskih tonov odlično ujamejo z raznovrstnimi stili, prav tako pa jih lahko z lahkoto uporabimo v različnih prostorih. Dodatna pozitivna in pomembna lastnost samih porcelan gres plošč pa je enostavno čiščenje oz. vzdrževanje.

Slika 1: Moritz SK 03

 

Paleta barv SILVERLAKE sestavlja en bel odtenek, 4 odtenki sive ter večbarvni odtenek, ki se meša z različnimi zemeljskimi toni.

 

 

Slika 2: paleta barv linije Silverlake

 

Barvna variacija vseh odtenkov je V3, izjema je zadnji po imenu Orsi, kjer je variacija V4, kar pomeni, da so vzorci na ploščici v samem paketu zelo različni. Vse plošče natural imajo stopnjo drsnosti R10, nekatere tudi R11, strukturiran 20mm model pa R11, pri čemer ne smemo zanemariti dejstva, da je ravno zaradi tega ploščica še posebej primerna za vse zunanje prostore in objekte, od poslovnih, nakupovalnih, termalnih in seveda tudi domačih.

Slika 3: Orsi SK 06

Slika 4: Braies SK 01

 

Dobavljive debeline in velikosti pri liniji SILVERLAKE so 9mm format v velikosti 60x120, 60x60, 30x60, 15x60, 30x30 ter 20mm v velikosti 60x120 ter 60x60. V kolekcijo spadajo med drugim tudi različni dekorji.

Slika 5: Resia SK 02

 

Viri: 

Slike: https://www.mirage.it/it/collezioni/silverlake/

 

« Nazaj na seznam novic