Nova linija keramičnih ploščic LAGOON (Mirage)

Sodoben in naraven značaj s toplim pridihom.

Navdih za izdelavo porcelan gres ploščice je prišel iz narave in sicer iz kamna Cardoso, ki prihaja iz Toskane. Za to linijo ploščic so značilni natančni detajli in podrobnosti,  globina barve vzbuja izrazno moč narave, tanke proge, pa nam dajejo občutek gibanja. Izgled LAGOON ploščice nam zaradi uravnoteženih naravnih tonov, daje sodoben značaj s toplo in prijazno konotacijo.

Slika 1: LG 04 Sharkskin

 

LAGOON paleta vsebuje 5 nevtralnih odtenkov, s katerimi predstavlja 5 pokrajin v gibanju. Vsak kamen izraža določene nianse in barve, ki jih lahko povežemo z vodo, skalo, zemljo in ledom.  Zaradi sodobnega dizajna jih lahko odlično kombiniramo z drugimi slogi, in ravno zaradi tega so primerne za različne stanovanjske ali poslovne objekte. 

Slika 2: paleta barvnih odtenkov ploščic Lagoon

 

LAGOON keramiko najdemo v dveh obdelavah, in sicer v natural in strukturirani. Vseh 5 odtenkov lahko dobite v velikostih 120x120, 60x120, 60x60, 30x60, 15x60 ter v različnih dekorjih.

Slika 3: LG 02 Sandshell

 

Slika 4: LG 01 Moonbeam

 

V kolekciji lahko najdete tudi 2cm ploščo v velikosti 600x1200, ki je namenjena zunanji uporabi. Zaradi visokega faktorja drsnosti je vsekakor primerna za vse zunanje površine, nakupovalne centre, bazene, poslovne stavbe. Vse strukturirane ploščice imajo faktor drsnosti R11, natural ploščice pa R10. Zaradi odlične integracije s prostorom, lahko ploščice odlično vključite tudi v domače okolje.

Slika 5: LG 03 Atmosphere 

 

 

Viri: 

Slike: https://www.mirage.it/en/collections/lagoon/

 

« Nazaj na seznam novic